Ai grija de vietatile din iaz si cumpara pompe iazuri

Lac artifical, iazul este unul dintre preferatele oricarui om care a reusit sa-si puna pe picioare casa viselor sale. Daca la inceput intretinerea sa este usoara, pe masura ce timpul trece si apa incepe sa prinda un miros ciudat, riscul ca pestii sau broscutele din apa sa moara este din ce in ce mai crescut. Pentru a preintampina distrugerea vietatilor din apa si pentru a elimina mirosurile neplacute se recomanda folosirea de pompe iazuri pentru filtrare si drenare, aerare.

Timpul pierdut aiurea tot cautand prin magazine cele mai bune oferte poate fi scutit daca incepeti cautarile online, printre rafturile virtuale ale magazinelor online. De la Animalul Fericit, magazin online cu accesorii, hrana si jucarii pentru sase tipuri de animale de companie puteti cumpara pompe iazuri pentru apa si uscat, necesare in procesele de filtrarea a apei iazurilor care au un nivel de poluare crescut. Apa filtrata si curata asigura o viata mai lunga pestilor sau broscutelor din ea, permite controlul calitatii acesteia si mentine un mediu placut in jurul acestuia. Pompele pentru iazuri de la Animalul Fericit sunt foarte puternice, rapide, au un debit de 3000 pana la 23000 l/h, o putere de 520w, 100w, 150w, cu diametru duze de evacuare de 23.5 mm. Pe langa aerarea apei, ele produc valuri, dreneaza si filtreaza apa, fiind ideale cand se vrea proiectarea unei fantani arteziene-merg folosite la suprafata apei, dar si submersate. Ca aplicabilitate, pompe iazuri sunt deosebit de utile in acvariile cu apa dulce sau sarata si, desigur, in cazul iazurilor mici sau mari, din curte.

Livrarile se fac rapid, in aceeasi zi in Bucuresti si in 1-4 zile in restul tarii, in functie de stocul propriu sau al furnizorilor. Livrarea este gratuita in Bucuresti daca se plaseaza comenzi de peste 50 de lei, si in toata tara, daca se plaseaza comenzi peste 150 de lei.

No comments:

Post a Comment