Falimentul si insolventa trec mai usor daca apelezi la un avocat priceput

Cand nu mai exista suficiente fonduri banesti pentru plata datoriilor avem de-a face cu insolventa. De la cea personala, inventata de curand, pana la cea pe fundamente economice a unor societati sau firme, insolventa se poate dovedi un aliat de nadejde. Nu trebuie insa gresit inteleasa aceasta insolventa, in sensul ca in patrimoniul socieatii se afla inca active si bunuri cu ajutorul carora poate fi achitata datoria existenta.

De altfel, insolventa se refera strict la bani si nu la activul debitoarei-ea poate fi rezolvata rapid, ca si falimentul, de un avocat Timisoara. Pe de alta parte, falimentul face parte din insolventa, fiind finalul ei, aplicabil debitorului pentru lichidarea averii si acoperirea pasivului. Ulterior, debitorul inceteaza sa mai existe in registrul de inmatriculare. Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii si profesionistii in insolventa de la Casa de Insolventa Alexandru Pusa IPURL, printr-un avocat bun insolventa faliment Timisoara, se poate ocupa pentru dvs. de toate etapele faliment si insolventa si obtinerea actelor necesare sau rezolvarea favorabila a tuturor situatiilor intalnite in teren. Ei pot gestiona recuperarea creantelor si rezolvarea constestatiilor la tabelul creantelor debitoarei, asista administratorul si aosicatii societatii pentru a nu se ajunge la atragerea raspunderii personale. De asemenea, la lichidarea societatilor falimentare se poate oferi asistenta juridica personalizata de catre avocat bun insolventa faliment Timisoara, dar si in cazul trasferului de bunuri in contul datoriilor comerciale sau cand sunt vandute bunuri pentru punerea in aplicare a executarii silite.

Clientii care apeleaza la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii primesc si asistenta si reprezentare in adunari sau la negocieri, atunci cand se trece la restructurare si negocieri la obiect pe debite comerciale. Se solutioneaza toate contestatiile la tabelul creantelor in favoarea partii care a incheiat contractul cu avocatul, reprezentandu-se debitorul in raporturile cu creditorii si alte entitati ale societatii, dar si in cazul aparitiei unor cumparatori de bunuri.

No comments:

Post a Comment