Caruciorul Stokke – pro si contra

Am luat teapa cu Stokke-le meu, pentru ca nu este un carut pentru drumurile din Romania. Dar atat. Nu vad ce altceva i-as putea reprosa, pentru ca este un carucior ideal. Incape in cel mai mic lift din Bucuresti (de asta l-am si luat, masurat), este usor (aveam nevoie de asta, pentru ca mai am si scari la intrarea in bloc si cateva pana la lift si dupa doua cezariene 20 de kilograme de ridicat m-ar fi trimis inapoi pe masa de operatie…), se strange foarte bine si uimitor de repede (incape chiar si intr-un portbagaj de hatchback in numai cateva secunde, cu tot cu roti scoase, daca e nevoie). Si cel mai important… este ideal construit pentru confortul copilului si asta conteaza.

Are trepte de inaltime, foarte usor reglabile, pozitii diferite pentru maner, perna pentru spate pentru copii de la 6 si chiar 4 luni, trei pozitii pentru spatar, centuri foarte moi si sigure. In plus, ofera confort si celui care plimba copilul, pentru ca nu trebuie sa isi rupa mijlocul aplecandu-se sa aranjeze copilul sau sa ii dea ceva, pentru ca scaunul celui mic poate sta chiar la nivelul mainilor adultului care il insoteste. Sacul de cumparaturi este urias si spun din experienta ca poti face lejer piata cu el, creste vazand cu ochii si sta foarte bine, in plus chiar si plin nu afecteaza deloc stabilitatea si echilibrul carutului. Este un carut extraordinar de frumos, si spun asta cu toata responsabilitatea, pentru ca nu sunt adepta tancurilor retro de la Inglesina, cu care abia abia incapi pe trotuar, daramite sa te mai si strecori printre masinile parcate ca in Bucuresti… Abia Inglesina retro poate fi considerat fita, si nu Stokke.

Ce e fita la Stokke sunt “hainutele” de sezon, caci acest carut poate fi customizat dupa dorintele proprii, in piele rosie, in fas, in blana, si in variate modele, i se poate adauga un manson de blana pe maner pentru confortul adultilor, si sac de blanita pentru confortul copilului. Singurul sau punct in minus, dupa mine, este ca se zdruncina zdravan pe trotuarele varza din Bucuresti si ca are rotile din fata prea mici pentru coborarea bordurilor de la noi. In rest… 100% pro Stokke.

No comments:

Post a Comment