Smart Tv-urile, televizoare de top si functii uimitoare

In 2015, cam jumatate dintre televizoarele vandute online sau offline au facut parte din categoria Smart Tv. De departe, la electronice, pe primele locuri in listele de cumparaturi au fost televizoarele samsung, printre cele mai bune si cu functii eficiente, ideale pentru o experienta placuta ori de cate ori te asezi comod in fotoliu si dai drumul dispozitivului.

In 2016, conform unor estimari recente, doua treimi din piata se vor indrepta tot spre acest tip de tehnologie. Se mai adauga o caracateristica de data recenta, 3D-ul, ceea ce transforma dispozitivele in deviceuri pe care orice pasionat de tehnica moderna trebuie sa le aiba in sufragerie. Smart Tv-urile nu sunt doar televizoare inteligente, ci gadgeturi, sisteme de entertainment cu posibilitati infinite de distractie si relaxare. Accesul la Internet, redarea de continut media interactiv, de filme sau imagini, de pe un HDD sau diverse medii de stocare sunt doar cateva dintre particularitatile acestora, fiind pana la urma calculatoare specializate in navigare pe internet, difuzare de filme, vizionare fotografii. Pe langa toate astea, exista si un procesor puternic, aplicatii care se pot descarca de pe diverse site-uri dedicate, accesul neingradit la continut online, posibilitatea pornirii unei videoconferinte prin Skype sau citirii e-mail-urilor.

La un Smart Tv se pot conecta foarte multe gadgeturi moderne, telefoane smart, aparate foto sau video, HDD extern, stick USB, carduri de memorie sau cloud, multitaskingul este posibil chiar si atunci cand va uitati la un film sau serial, continutul suplimentar disponibil online completand experienta complexa data de acest tip de tehnologie. In privinta conexiunii la internet, se pot utiliza fie retelele WiFi, fie protocolul Ethernet, dar varianta mai simpla e cumpararea unui router si conectarea la reteaua fixa Ethernet prin intermediul sau.

Telecomenzile sunt si ele adaptate evolutiei tehnologice si au senzori incorporati care permit transformarea miscarilor in spatiu in miscari ale mouse-ului virtual pe ecran - sunt posibile chiar si comenzi vocale sau recunoasterea faciala. Tot continutul multimedia propriu poate fi impartasit via cloud pentru dispozitive inteligente, functia Fitness se poate dovedi utila celor care fac sport si au program zilnic de exercitii - se pot urmari in ecran in timp ce isi fac exercitiile. Per total, investitia intr-un astfel de tv merita si transforma total privitul la televizor, adaugand un plus de interactivitate.

No comments:

Post a Comment